Млади хора продават  национални флагчета за 3 лв. Според бележката,

...
Млади хора продават  национални флагчета за 3 лв. Според бележката,
Коментари Харесай

Акция! Продават ни флаг в помощ на глухи

Млади хора продават  национални флагчета за 3 лева Според бележката, която получава всеки покупател, със сумата се оказва помощ на глухи хора.

Младежите си бяха избрали пешеходната пътека на „ Раковски ” и „ Съединение ”, по която има непрестанен поток за акцията си. Никак не бяха малко хората, които с подготвеност давала парите. Сред тях бе и 80-годишният пенсионер Ангел Митев. Момиче оферираше флаговете и на спрелите на светофара коли.

Подобни акции е имало е преди и за жал са машинация. Хора, представящи се за глухи пробутват химикали и сувенири против пари. Често купувах от момче, което обикаляше кафенетата.Смятах че е слухонямо, а се оказа че не е по този начин. Много неприятно ми стана, когато чух да приказва с други човек и разбрах че редовно съм била мамена, разяснява дама, която първо се спря до момчето с флаговете, само че размили и продължи по пътя си без да купи.

„ Хасковска Марица ” изпрати питане до Съюза на глухите в България дали поддържа сходни акции и в случай че да, по какъв начин се подсигурява, че средствата отиват при нуждаещи се.   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР